Reklamacije in vračila

Reklamacija storitve

Če z našo storitvijo brušenja niste zadovoljni, bomo storitev znova izvedli in v celoti prevzeli stroške poštnine in dela.

Priporočamo, da prejeto pošiljko takoj pregledate. Za dokazilo k morebitnim pritožbam posnemite fotografije in nam jih skupaj s pojasnilom čim prej pošljite na e-naslov info@knifeSOS.com ali nas pokličite na +386 31 633 125.

Vidno poškodovanih ali odprtih paketov ne prevzemite.

Reklamacijo lahko uveljavljate, če:

  • so se izdelki poškodovali med dostavo ali ste prejeli odprto pošiljko;
  • ste prejeli neustrezno število izdelkov, ki se razlikuje od količine na prevzemnih dokumentih;
  • so dostavljeni izdelki polomljeni ali uničeni ali ste prejeli napačen izdelek.

Naročnik storitve ali kupec je odgovoren za pregled pravilnosti naročila in preverjanje prejetih izdelkov. Kakršne koli nepravilnosti je treba sporočiti takoj, saj poznejše reklamacije količine ne bodo upoštevane. Vse pritožbe bomo rešili v dogovoru z naročnikom storitve oziroma prejemnikom izdelkov.

Preklic naročila

Če bi radi preklicali svoje naročilo, nas čim prej kontaktirajte na info@knifeSOS.com ali nas pokličite na +386 31 633 125. Naročila kurirski službi GLS oddamo vsak delovni dan okoli 14. ure. 

Če naročilo še ni oddano v obdelavo kurirski službi GLS (običajno v 1 delovnem dnevu), vam povrnemo celoten znesek naročila.

Če je naročilo že bilo oddano v obdelavo kurirski službi, potem vam v primeru preklica naročila zaračunamo stroške poštnine (5 €) in povrnemo znesek, ki ste ga preko spletene strani plačali za servis.

Vračila v primeru nakupa izdelkov

Kupec ima pravico, da v 30 dneh od prevzema izdelkov ponudniku na kontaktne naslove sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi moral navesti razlog za svojo odločitev. Kupec nosi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. Kupec mora o nameravanem vračilu obvestiti ponudnika najpozneje v 15 dneh od prejema izdelkov, in sicer na kontaktni e-naslov info@knifeSOS.com ali po telefonski številki +386 31 633 125, izdelke pa na sedež podjetja vrniti v naslednjih 15 dneh. Možnost vračila ne velja za izdelke, ki so bili izdelani po natančnih navodilih kupca oziroma so bili prilagojeni željam kupca in narejeni po meri.

Kupljene izdelke je treba vrniti nepoškodovane v originalni embalaži in v nespremenjeni količini, razen če so izdelki uničeni, brez embalaže ali se je njihova količina zmanjšala brez krivde kupca.

Vračilo denarja ali zamenjava izdelkov je možna šele po tem, ko se izdelki vrnejo in jih prevzamemo mi.

Naslov za vračilo izdelkov:

KnifeSOS d.o.o.
Celovška cesta 280
1000 Ljubljana
Slovenija

Imate dodatna vprašanja? Pišite nam preko kontaknega obrazca: 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.