Plačilo in dostava

Plačilo in akcijske kode

Načini plačila

Pri plačilu lahko ob zaključku naročila izbirate med naslednjimi možnostmi:

  • kreditna kartica (Visa, MasterCard, Discover, JCB, American Express)
  • PayPal
  • Apple Pay
  • Google Pay
  • nakazilo na bančni račun (postopek traja 1−3 delovne dni dlje)
  • plačilo po povzetju (bančne in kreditne kartice, gotovina)
  • gotovina ali kartica ob osebnem prevzemu v trgovini

Cene

Vse cene v spletni trgovini knifeSOS.com so v evrih, vključujejo DDV in veljajo od 12. 10. 2020. Cene so nepreklicne ter veljajo na dan in uro potrditve naročila. KnifeSOS lahko spreminja cene brez predhodnega obvestila. Roki veljavnosti akcijskih ponudb veljajo do navedenega datuma oziroma do preklica. Popusti in akcije se med seboj ne seštevajo. Celotna ponudba velja do preklica.

V cene je že vključen 22-odstotni DDV. Cene veljajo v primeru plačila na zgoraj navedene načine plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o stanju naročila). Od tega trenutka so cene in pogoji veljavni tako za ponudnika kot za kupca.

Akcijske kode

Občasno po e-pošti ali na družbenih omrežjih za svoje kupce pripravimo posebne promocijske kode, s katerimi je mogoče prejeti darilo ob nakupu ali popust ob nakupu na storitev. Vse akcijske kode so časovno omejene in se na določeni datum iztečejo. Prav tako velja, da lahko kupec ob nakupu izkoristi le eno akcijsko kodo, kode med seboj niso združljive in ni jih mogoče zamenjati za nekaj drugega (npr. popust na drug izdelek, brezplačno poštnino ipd.).

Dostava in rok dobave

Izvedba storitve

Dostava je sestavljena iz dveh delov: kurir najprej pri vas doma (oz. na naslovu, ki je naveden ob naročilu) prevzame nože in jih po končani storitvi ponovno dostavi k vam nazaj. Zavzemamo se, da naročeno storitev vedno obdelamo v najkrajšem možnem času. Čas od prejema naročila na spletni strani do dostave nabrušenih nožev je običajno 4 delovne dni.

Po Sloveniji dostavljamo z dostavno službo GLS. Po oddaji naročila na spletni strani vas bomo obvestili o času prihoda kurirja ter vam poslali navodila za zaščito in pripravo nožev na prevoz. Ko bodo noži nabrušeni, vam bo GLS en dan pred dostavo poslal obvestilo o času dostave, če vas takrat na navedenem naslovu ni, se dogovorite za ponovno dostavo ob uri, ki vam ustreza, ali spremenite lokacijo dostave. Možna je tudi dostava paketa na zbirno mesto GLS v bližini vašega doma/službe.

EU27: Izven Slovenije dostavljamo v ostale države območja EU27  (Avstrija, Litva, Belgija, Luksemburg, Bolgarija, Madžarska, Ciper, Malta, Češka, Nemčija, Danska, Nizozemska, Estonija, Poljska, Finska, Portugalska, Francija, Romunija, Grčija, Slovaška, Hrvaška, (Slovenija), Irska, Španija, Italija, Švedska, Latvija) z dostavno službo GLS, čas storitve je 5−7 delovnih dni od naročila do dostave.

Ostale države: Trenutno naših storitev ne omogočamo izven območja EU27. Če vas zanima naša storitev, nas kontaktirajte na info@knifeSOS.com ali nas pokličite na +386 31 633 125.

Poštnina

Stroški dostave po Sloveniji so všteti v ceno servisa brušenja. Za dostavo v ostale države EU2se zaračuna dodatnih 5 €.

GLS-ov partner PETROL v vseh svojih poslovalnicah prejemnikom paketov GLS dodatno zaračunava storitev vročanja paketa (0,45 €) in storitev obdelave odkupnine (1,05 €)

 

••• ᠆᠆ ᠆᠆ ᠆᠆ •••

 

brušenje in popravilo nožev

KnifeSOS

Naroči brušenje nožev